Zoeken naar de trans hoogeveen

 
de trans hoogeveen
 
Hoogeveen Helpt.
Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Ons uitgangspunt is dan ook: wat wil en kan de cliënt? De Trans begeleidt ruim 1300 cliënten.
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Bij De Trans ontvangen mensen met een verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme en zorg en ondersteuning in hun thuissituatie, op school, in het werk of bij het wonen met als doel ze volledig deel te laten nemen aan de samenleving.
Studenten Alfa-college en cliënten de Trans genieten van high tea hoogeveenschecourant.nl Nieuws Hoogeveen.
Studenten van de opleiding Sociaal Agogisch Welzijn 18 van het Alfa-college in Hoogeveen hebben met de cliënten van De Trans Hoogeveen genoten van een high tea. Studenten van de opleiding Sociaal Agogisch Welzijn 18 van het Alfa-college in Hoogeveen hebben met de cliënten van De Trans Hoogeveen genoten van een high tea.
De Trans Hoogeveen in Hoogeveen Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave De Trans Hoogeveen. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over De Trans Hoogeveen. Algemene indruk van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven De Trans Hoogeveen. GW Gezondheidswinkel Feijer.
Hoogeveen De Trans.
Werkgebied De Trans. Submenu Werkgebied De Trans. U bent hier.: Werkgebied De Trans. Lorem ipsum dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
De Trans Dienstencentrum Nadirlaan Hoogeveen.
In de gemeente Hoogeveen ondersteunt De Trans mensen in hun thuissituatie. De ondersteuning kan gericht zijn op het verder helpen van de cliënt als persoon, met facetten van het wonen, de rol in het gezin, de directe omgeving en de samenleving.
ZorgpleinNoord.nl.
De Trans ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om te leven zoals zij dat willen. Samen met verwanten en overige betrokkenen maken we de ondersteuning persoonlijk, zodat plezier in het leven, wonen, werken, leren de best mogelijke kansen krijgt. Met onze ondersteuning streven we ernaar dat mensen op hun eigen manier het gewone leven kunnen ervaren en deelnemen aan de samenleving.
Stichting de trans Hoogeveen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
In het centrum van Hoogeveen bevinden zich nog enkele van de oudste huizen van het dorp met fraaie gevels. De Cascade, het langste kunstwerk van Europa door loopt de Hoofdstraat van Hoogeveen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Hoogeveen, die ook te vinden zijn in de rubriek stichting de trans!
De Trans Hoogeveen Hoogeveen.
Nadirlaan 55, Hoogeveen op Streetview. De Trans Hoogeveen is een nevenvestiging van Stichting De Trans, gevestigd aan de Grote Brink 3 in Rolde gemeente Aa en Hunze. Stichting De Trans heeft derhalve bij de Kamer van Koophandel hetzelfde nummer als De Trans Hoogeveen, 04084443.

Contacteer ons