Resultaten voor stichting de trans rolde

 
stichting de trans rolde
 
ZorgpleinNoord.nl.
Grote Brink 3. 9451 BP Rolde. De Trans ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om te leven zoals zij dat willen. Samen met verwanten en overige betrokkenen maken we de ondersteuning persoonlijk, zodat plezier in het leven, wonen, werken, leren de best mogelijke kansen krijgt.
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Op eigen kracht, omringd door hun omgeving en waar nodig met ondersteuning op maat door professionele, betrokken begeleiders. Stichting de Trans: met gehandicaptenzorg actief in Drenthe, Overijssel en Groningen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rolde, midden in de provincie Drenthe.
Stichting De Trans Rolde.
Stichting De Trans is gevestigd aan de Grote Brink 3 in Rolde. Stichting De Trans heeft 95 bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: De Trans Oldengaarde, gelegen aan de Oldengaardestraat 40 in Assen gemeente Assen.
Stichting De Trans-Onder de Molen in Rolde De Telefoongids.
Stichting De Trans-Onder de Molen. 0592-241614 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Rolde. Grote Brink 3, 9451BP, Rolde. De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis ASS.
Stichting De Trans Startpagina Facebook.
Organisatie Medisch bedrijf. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. De Trans in beweging. Organisaties in Rolde. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Rolde Stichting De Trans. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Stichting de trans Nooitgedacht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het Groningse Nooitgedacht ligt aan de voet van een zeedijk in open landschap en het Drentse Nooitgedacht was oorspronkelijk moerasachtig heideveld. Met telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Nooitgedacht, die ook te vinden zijn in de rubriek stichting de trans.
Vacatures bij Stichting De Trans in Rolde.
Stichting De Trans. De doktersassistente maakt deel uit van de Medische Dienst wat een onderdeel is van het Expertisecentrum. De werktijden zijn verdeeld over vier of vijf dagen. Vast MBO Ervaren 32 tot 40 uur Assen. Grote Brink 3. 9451 BP Rolde.
Stichting de Trans Nooitgedacht.
Account aanmaken Inloggen. Vrijwilligerswerk Vaart Welzijn. Stichting de Trans Nooitgedacht. Stichting de Trans Nooitgedacht. Vestigingsplaats: Nooitgedacht Rolde. Het geven van ondersteuning aan mensen in hun woon-werksituatie, zoals begeleiding bij sociaal-culturele activiteiten. Het betreft mensen met een verstandelijke beperking. Humanitas afdeling Assen.
Over Nooitgedacht Nooitgedacht Rolde.
En dat op maar vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. Kinderboerderij en speeltuin. Midden in de wijk ligt een kinderboerderij met geiten, konijnen, een ezel en varkens. Bewoners van De Trans verzorgen de dieren als een vorm van dagbesteding. Naast de kinderboerderij ligt een speeltuin, die samen met de bewoners van de wijk is ingericht. In de wijk Nooitgedacht wonen en werken mensen die worden begeleid door Stichting De Trans.

Contacteer ons