Meer resultaten voor trans holland

 
trans holland
 
Advocaat: Brinkman Trans Holland is niet failliet BIGtruck.
Geplaatst door Tim de Jong. FNV Bondgenoten zegt vandaag faillissement te hebben aangevraagd van Brinkman Trans Holland uit Emmen. De bond procedeert namens drie chauffeurs van dit bedrijf om achterstallig loon te vorderen, dat volgens het FNV in een vonnis al door de rechter aan de drie vakbondsleden is toegewezen.
Advocaat Brinkman Trans Holland: Als de werknemers het geld niet willen, dan houdt het op RTV Drenthe.
Deel dit artikel.: Advocaat Brinkman Trans Holland: Als de werknemers het geld niet willen, dan houdt het op. De FNV deelt als ludieke actie Zweedse gehaktballetjes uit bij Brinkman in Emmen foto: RTV Drenthe/Steven Stegen. EMMEN Volgens de advocaat van Ikea-transporteur Brinkman Trans Holland, Ludith Haarsma, zijn ze nog niet uitgeprocedeerd.
Transport Online Transportnieuws Transport Online ILT fileert werkwijze transportbedrijf Brinkman Trans Holland.
ILT fileert werkwijze transportbedrijf Brinkman Trans Holland. EMMEN De Inspectie Leefomgeving en Transport ILT trekt harde conclusies over de werkwijze van transportbedrijf Brinkman Trans Holland uit Emmen. Dat blijkt uit de inspectierapporten die in het bezit zijn van de vakbond.
Transport Online Transportnieuws Transport Online FNV: Boete Brinkman Trans Holland een lachertje.
EMMEN Brinkman Trans Holland, gevestigd in Emmen, nam onlangs twaalf nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS trucks met GigaSpace-cabine in gebruik. De trucks werden geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink Automotive en zij. Kort geding om ontslag drie chauffeurs Brinkman Trans Holland te voorkomen.
Vreemd luchtje aan uitspraak Brinkman-Trans Holland TTM.nl.
Eerder deze week deed de rechtbank in Assen uitspraak in een kort geding dat FNV had aangespannen tegen Brinkman Trans Holland. Die uitspraak was stevig en vroeg om nadere analyse. Die is er nu: er zit een vreemd luchtje aan deze uitspraak.
Politie en deurwaarder doen inval bij Brinkman Trans Holland emmen.nu Nieuws Emmen.
Vakbondsmensen van de FNV en vrachtwagenchauffeurs bij het pand van Brinkman. Emmen Een deurwaarder heeft donderdagmiddag beslag gelegd transporteur Brinkman Trans Holland uit Emmen. De inval startte om 14.00 uur. Zelfs na een vonnis van de rechter komt Brinkman niet over de brug.
Update: aanvraag faillissement Brinkman Trans-Holland Truckstar.
De rechter oordeelde toen dat Brinkman Trans-Holland deze mensen volgens de Nederlandse cao diende te betalen en niet langer in hun cabine mocht laten overnachten als daar geen aantoonbare noodzaak voor bestond. Nu gaat het om drie medewerkers van Brinkman Trans-Holland die meer dan eens!

Contacteer ons