Resultaten voor wat betekent trans

 
wat betekent trans
 
Transhumanisme. Betekenis, Nederland Posthumanisme Peter Joosten. envelope. envelope.
Wat heeft transhumanisme te maken met technologie, wetenschap en singulariteit? Wat is de impact hiervan op mij als mens en ├╝berhaupt de mensheid? Wat zijn de gevaren van transhumanisme? Wat is mijn mening hierover? Wat is transhumanisme? Wat is Transhumanisme?
Trans 13 definities Encyclo.
een omgang op de top van een toren Voorbeeld: De boogschutters stonden gereed op de trans. III trans bijv.naamw. scheikunde aan gene zijde van het cetrale atoom of de dubbele binding Voorbeeld: Deze dubbele binding is niet cis maar trans.
Wat zijn transgender mensen? Vereniging Genderdiversiteit.
Onze vereniging knokt voor de acceptatie van al deze mensen, vooral door het geven van voorlichting en door middel van deze website. Op de paginas Feiten over Transgender Mensen gaan we nog dieper in op de grote verschillen die er zijn tussen transgender mensen onderling en wat ze tegenkomen in hun omgeving.
Trans Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Trans of met Trans in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Trans inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Trans en verwijzingen daarnaartoe.
Betekenis trans.
Wat betekent trans? Hieronder vind je 11 betekenissen van het woord trans. Je kunt ook zelf een definitie van trans toevoegen. Rand, Torenomgang Bron: complete-encyclopedie.nl. trans voorvoegsel met de betekenis aan gene zijde in bv. transmigratie overtocht ca. 1350 latijn trans aan de overkant van, over, over heen, vgl.
trans WikiWoordenboek.
De boogschutters stonden gereed op de trans. scheikunde aan gene zijde van het cetrale atoom of de dubbele binding. Deze dubbele binding is niet cis maar trans. Het woord trans staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Gratis woordenboek Van Dale.
Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Over Van Dale.
Transgender of transseksueel: wat is het verschil? Mens en Gezondheid: Diversen.
Het gevoel in het verkeerde lichaam te zitten betekent vaak een jarenlange strijd. Als duidelijk wordt dat iemand in dat verkeerde lichaam zit, laten mensen daar soms iets aan doen. Maar er zijn ook mensen die zich zowel man als vrouw voelen en zich goed voelen in een lichaam dat zowel vrouwelijk als mannelijk is. Omdat er zoveel variaties zijn op dat gebied, bestaan er ook flink wat misverstanden over mensen die voelen dat ze in een verkeerd lichaam leven.
trans" Betekenis Gratis Dutch Woordenboek internationale-woordenboek.com.
Latijn trans overkant, over. Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid. Een prefix, betekent dan, verder, door en door, aan de andere kant, zoals in transalpiene, achter Alpen; transformeren, om door te vormen en door, dat wil zeggen, opnieuw, omvormen.

Contacteer ons