Meer resultaten voor de trans rolde

 
de trans rolde
 
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Op eigen kracht, omringd door hun omgeving en waar nodig met ondersteuning op maat door professionele, betrokken begeleiders. Stichting de Trans: met gehandicaptenzorg actief in Drenthe, Overijssel en Groningen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rolde, midden in de provincie Drenthe.
De Trans Rolde.
Help anderen kiezen door de eerste waardering over De Trans te Rolde te plaatsen.: Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Biedt De Trans de best passende zorg voor u?
De Trans, locatie Nooitgedacht 137937 Netwerk ZON.:
Home Student / Leerling Ik wil me oriënteren Chronisch zieken Instellingen De Trans, locatie Nooitgedacht 137937 De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, hoofdkantoor 31447. Zielstraweg 2 9713 GX Groningen tel.
Stichting de trans Nooitgedacht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het Groningse Nooitgedacht ligt aan de voet van een zeedijk in open landschap en het Drentse Nooitgedacht was oorspronkelijk moerasachtig heideveld. Met telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Nooitgedacht, die ook te vinden zijn in de rubriek stichting de trans.
Stichting De Trans Startpagina Facebook.
Organisatie Medisch bedrijf. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. De Trans in beweging. Organisaties in Rolde. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Rolde Stichting De Trans. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Over Nooitgedacht Nooitgedacht Rolde.
En dat op maar vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. Kinderboerderij en speeltuin. Midden in de wijk ligt een kinderboerderij met geiten, konijnen, een ezel en varkens. Bewoners van De Trans verzorgen de dieren als een vorm van dagbesteding.
De Trans in Rolde De Telefoongids.
De Trans in Rolde. Grote Brink 3, 9451BP, Rolde. Beoordeel dit bedrijf. 0592-247474 Toon nummer. Foto / Video 11. Geen openingstijden beschikbaar. Voeg hier uw openingstijden toe. De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis ASS.
Stichting De Trans-Onder de Molen in Rolde De Telefoongids.
Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Rolde. Grote Brink 3, 9451BP, Rolde. De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis ASS.

Contacteer ons