Resultaten voor stichting de trans

 
stichting de trans
 
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Voor cliënten die wonen bij De Trans. Stichting De Trans: ondersteuning en gehandicaptenzorg. De Trans is een zorginstelling actief in de verstandelijk gehandicaptenzorg in Drenthe, Overijssel en Zuidoost-Groningen. Wij bieden verstandelijk gehandicapten zorg en ondersteuning in alle aspecten van hun leven.
Werken bij Stichting De Trans: Reviews van medewerkers Indeed.nl.
Stichting de Trans heeft mij in de afgelopen jaren als werkgever altijd werk aangeboden tijdens de crisis. Mijn functioneren is altijd naar behoren uitgevoerd waarbij ik in alle gevallen zeer positieve reacties heb ontvangen van mijn cliënten, collega's' en werkgever.
Stichting De Trans Wikipedia.
Stichting De Trans ontstond in januari 1996 als resultaat van een fusie tussen verschillende organisaties op het gebied van zorg, dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke handicap in de provincie Drenthe en Zuidoost-Groningen. Externe link bewerken. Stichting De Trans.
Stichting De Trans Startpagina Facebook.
Bij de NOVO in Vlagtwedde hebben wij een Sinterklaas verkoopactie! Samen met Zorggroep Meander, Stichting De Trans en Huis voor de Sport Groningen gaan wij ee n beleving / bewegingstuin aanleggen in de tuin van woonservicecentrum De Bölderborg te Vlagtwedde gemeente.
Stichting de trans Nooitgedacht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het Groningse Nooitgedacht ligt aan de voet van een zeedijk in open landschap en het Drentse Nooitgedacht was oorspronkelijk moerasachtig heideveld. Met telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Nooitgedacht, die ook te vinden zijn in de rubriek stichting de trans.
Vacatures bij Stichting De Trans in Rolde.
Vacatures van Stichting De Trans. Doktersassistent m/v voor de locaties Nooitgedacht en Emmen. Stichting De Trans. De doktersassistente maakt deel uit van de Medische Dienst wat een onderdeel is van het Expertisecentrum. De werktijden zijn verdeeld over vier of vijf dagen.
Stichting De Trans-Onder de Wiekslag in Klazienaveen De Telefoongids.
Stichting De Trans-onder De Wiekslag. Eigenaar van dit bedrijf. Stichting De Trans-Onder de Wiekslag in Klazienaveen. Langestraat 160, 7891GL, Klazienaveen. Beoordeel dit bedrijf. Stichting De Trans-Onder de Wiekslag. 0591-324420 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Klazienaveen.
Stichting De Trans CJG Veendam.
Je bent hier: zoeken. Stichting De Trans. De Trans biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking of met een autistische stoornis. Daarnaast kunnen mensen een bijkomende problematiek hebben, bijvoorbeeld problemen in het gezin, een psychische stoornis of een verslaving.

Contacteer ons