Zoeken naar Trans-Imex

 
Trans-Imex
 
Trans-Imex Transport Logistics Veghel Vrachtvervoerbedrijf Veghel Facebook 3 recensies 46 foto's.'
Trans-Imex Transport Logistics Veghel heeft 28 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album Bedrijfsuitje 2016 Zandvoort bij Zandvoort Race Circuitpark. 27 oktober 2016. Zondag 23 oktober zijn we met alle medewerkers van Trans-Imex naar Zandvoort vertrokken om te gaan racen op het circuit.
Home Trans-Imex.
Trans-Imex BV is sinds 1999 actief in transport en logistieke dienstverlening. Er rijden meer dan 30 vrachtauto's' van Trans-Imex BV in Nederland en Belgiƫ. Dagelijks zijn de medewerkers van Trans-Imex met de vrachtauto onderweg om goederen tijdig op de plaats van bestemming af te leveren.
Log export hard wood log soft wood log.
Trans-imex Bv Veghel 5465 TD Veghel, Doornhoek 4025, KVK NUMMER 17191096. Kompass Professionnel.
Dit nummer, slechts 30 minuten beschikbaar, is niet het nummer van uw correspondent maar het nummer van de dienst die u zal doorverbinden met deze persoon Deze dienst wordt geproduceerd door Kompass. Waarom dit nummer? Alle lijnen zijn op dit moment bezet, probeer opnieuw binnen enkele ogenblikken. Bekijk locatie op de kaart. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken. Adressen van: Trans-Imex BV.
Transport Online Transportnieuws Transport Online Trans-Imex investeert in negen nieuwe Volvo Trucks.
Trans-Imex investeert in negen nieuwe Volvo Trucks. VEGHEL Transporteur en logistiek dienstverlener Trans-Imex B.V. uit Veghel heeft onlangs negen Volvo FH500 6x2 trekkers aangeschaft. De trucks zijn geleverd door Volvo-dealer BAS Groep B.V. Wegens een forse uitbreiding aan werkzaamheden, heeft Trans-Imex B.V.
Uitbreiding samenwerking Trans-Imex.
Uitbreiding samenwerking Trans-Imex. Uitbreiding samenwerking Trans-Imex. April 2016 Distrifresh heeft na een aanbestedingsproces besloten om een groot deel van haar transportactiviteiten uit te besteden aan Trans-Imex. Zo gaat Trans-Imex 18 trekkende eenheden transporten verzorgen. De voorbereidingen voor dit werk zijn inmiddels getroffen.

Contacteer ons