Meer resultaten voor bontrans

 
bontrans
 
Bontrans Home.
Bontrans Transport en Opslag BV is een transportbedrijf met vestigingen in Woerden en Rotterdam-Botlek. Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het nationale internationale zeecontainertransport met name ook sterk in het vervoer van reefer containers vanwege het in kunnen zetten van 18 trucks met ingebouwde gensets.
Transport Online Transportnieuws Transport Online TCS-Niek Dijkstra neemt containerdepot van Bontrans over.
Bontrans gaat het terrein verlaten en gaat terugverhuizen naar Woerden, waar vanuit dan ook het containertransport zal worden geregeld. Vanwege het vertrek uit Rotterdam is Bontrans nauw samen gaan werken met TCS-Niek Dijkstra. Per 1 februari 2018 zal Niek Dijkstra alle werkzaamheden voor de klanten van Bontrans gaan uitvoeren, als mede alle interne containerhandelingen van Bontrans.
Bontrans Startpagina Facebook.
Bontrans heeft een nieuwe foto toegevoegd. 31 december 2016. Bontrans heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. 2 november 2016 De Meern, Utrecht, Netherlands. Bontrans heeft een nieuwe foto toegevoegd. 17 juni 2016 Tilburg, North Brabant, Netherlands. Bontrans heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
Bon-Trans: Home.
Vacatures Bontrans Transport en Opslag B.V. in Woerden. De Banensite. De Banensite. locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: di
Bontrans Transport en Opslag B.V. beschikt momenteel over 0 vacatures, bekijk nu de vacatures en solliciteer direct bij Bontrans Transport en Opslag B.V. In het verleden zijn 1 vacatures ingevuld van Bontrans Transport en Opslag B.V. Vacatures van Bontrans Transport en Opslag B.V.:

Contacteer ons