0031 648 96 82 85
03
04

Haartransplantatie kliniek in Istanbul

De kliniek waar de haartransplantatie wordt uitgevoerd is het Istanbul Aesthetic Center in de wijk Mecidiyeköy, op korte afstand van uw hotel.

Het is een moderne, luxe instelling geopend in 2010, die zich volledig richt op patiënten die esthetische of reconstructieve behandelingen willen ondergaan, zoals haartransplantaties, plastisch chirurgische- en tandheelkundige ingrepen.

De kliniek streeft ernaar om in alle aspecten het voorbeeld te zijn voor andere klinieken, of het nu om service, veiligheid of resultaat gaat. Het Istanbul Aesthetic Center gaat altijd een stapje verder om het verschil te maken en ziet zichzelf graag als trendsetter. De missie is iedereen die op zoek is naar medische esthetische behandelingen een comfortabele, stress vrije en kwalitatief zeer hoogwaardige behandeling te bieden.

Men is aangesloten bij de ISHRS, the International Society of Hair Restoration Surgery. De ISHRS is dé toonaangevende autoriteit op het gebied van behandelingen tegen haaruitval.

ishrs

Uw haartransplantatie behandeling wordt verricht onder begeleiding van een zeer deskundige en ervaren arts, die opgeleid en gespecialiseerd is in het verrichten van haartransplantaties. Er wordt gewerkt volgens de nieuwste technieken van de FUE-methode.

De ervaren assistentes hebben allen een medische opleiding voltooid en hebben jarenlange ervaring op het gebied van haartransplantaties en worden regelmatig bijgeschoold door middel van internationale congressen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties.

Dr. Altan Yücetas

  • Medische opleiding Eskisehir University Medical School
  • Estetische, plastische en reconstructieve chirurgie aan Dicle University
  • Post-doctorale opleiding facelifting, lichaamsvorming en niet chirurgische cosmetische ingrepen Istanbul Academy of Plastic Surgery

Sinds 2012 werkt hij freelance in de kliniek waar hij haar- & wenkbrauw transplantaties, plastische chirurgie en niet-chirurgische cosmetische ingrepen uitvoert.

U ondergaat een kwalitatief hoge en ultra moderne haartransplantatie waarbij u duizenden euro’s bespaart.

Profiteer van deze optimale haartransplantatie in Turkije en vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan op basis van foto’s.