prp behandeling

Hair Trans Turkije adviseert om bij elke haartransplantatie een PRP behandeling uit te laten voeren. Een PRP behandeling tijdens de haartransplantatie zorgt ervoor dat de genezing van de hoofdhuid en het hechten van de verplaatste grafts verbeterd wordt en sneller gaat. De PRP behandeling zorgt tevens voor een betere ontwikkeling van de graft waardoor dikker haar ontstaat. Dit dikkere haar heeft een groter volume tot gevolg, wat weer zal leiden tot een betere dichtheid van de haardos.

PRP staat voor Platelet Rich Plasma ofwel bloedplaatjes rijk plasma. Het zijn speciale bloedcellen die een belangrijke rol spelen bij bloedplaatjes, bij de genezing van weefsels en bij bloedstolling. Het wordt verkregen door bloed in een centrifuge te plaatsen en vervolgens de rode bloedplaatjes, het bloedplasma en groeifactoren van elkaar te scheiden.

Om PRP te maken wordt voor de haartransplantatie uw eigen bloed afgenomen. Het Bloedplaatjes Rijke Plasma (PRP) wordt verkregen nadat uw bloed de noodzakelijke stappen heeft ondergaan en vervolgens weer  met een zeer fijne injectienaald in de hoofdhuid geïnjecteerd , daar waar de grafts zijn teruggeplaatst. Weefselontwikkeling begint, beschadigde haarzakjes worden gerepareerd en er wordt nieuw, sterk haar geproduceerd daar waar de behandeling is uitgevoerd.

De behandeling wordt vooral aanbevolen om maximale resultaten van de ingezette grafts te krijgen na de haartransplantatie. Het bevordert de wondgenezing en de groei van de geïmplanteerde haren.
Er is geen enkel risico op allergieën of bijwerkingen daar PRP een lichaamseigen stof is en uw eigen bloed gebruikt wordt. PRP is een fysiologisch antibioticum, rijk aan antistoffen, hormonen, vitaminen en andere voedingsadditieven.

Een PRP behandeling kost normaal € 175, maar bij Hair Trans Turkije is deze behandeling inclusief, dus zonder meerprijs!

Hair Trans Turkije laat u graag profiteren van deze gratis PRP behandeling, waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen, om tot een optimaal resultaat van uw haartransplantatie te komen.