Meer resultaten voor hair in

 
hair in
 
Home.
Welkom bij Hair In. J e bent sociaal, ondernemend en houdt van de goede dingen in het leven. Je bent een vrouw of man van de wereld en je ziet er graag goed uit. Je kiest voor een professionele en vooral toonaangevende kapsalon waar men weet wat ze doen.
CONTACT Hair in the city.
09.00 tot 20.00 uur. 09.00 tot 18.00 uur. 08.30 tot 14.30 uur. Adres: Spinhuisplein 8, 8011 ZZ Zwolle. Telefoon: 038 85 370 00. Stuur ons een mail. Uw naam verplicht. Uw Email verplicht. Copyright 2016 Hairinthecity Alle rechten voorbehouden door Imagine Zwolle.
HAIR IN PROGRESS home.
Bij HAIR IN PROGRESS staat de gast centraal. Geef jij je gasten het bijzondere gevoel van een relaxte, persoonlijke en gastvrije behandeling? Lees meer solliciteer. Volg HAIR IN PROGRESS. Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws, inspiratie en aanbiedingen?
Kapsalon Hair In Openingstijden Kapsalon Hair In in Velserbroek.
Kapsalon-Hair-In in Velserbroek. Op deze pagina zie je een overzicht met Kapsalon Hair In vestigingen in Velserbroek. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Kapsalon Hair In vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
Hair In Startpagina Facebook.
Ik kan Hair In bij iedereen aanraden. Ze luisteren heel goed naar de wensen van de klant en zorgen dat je helemaal tevreden naar buiten loopt. Bovendien wordt je altijd verwend met een kopje koffie en is er ook nog tijd voor een praatje. Ook heeft Hair In regelmatig leuke acties die je zeker in de gaten moet houden.
PRIJZEN Hair in the city.
vanaf 10 minuten. Bij elke nieuwe klant nemen wij. uitgebreid de tijd om samen met u. de coupe en kleur door te nemen. Zo kunt u al uw wensen bespreken. Wassen/knippen/stylen tot 12 jaar. Wassen knippen/stylen 12 tot 18 jaar.
Hair in the city Superkapper in Zwolle.
Welkom bij Hair in the City. Wij heten u van harte welkom in onze exclusieve Dames en Herensalon in het centrum van Zwolle. Bij ons geniet u in een stijlvolle ambiance, met op de achtergrond rustige muziek, van uw behandeling door onze topstylisten.
RESERVEREN Hair in the city.

Contacteer ons