Meer resultaten voor aysist de trans

 
aysist de trans
 
De Trans.
De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme, of een aan autisme verwante stoornis. De Trans ondersteunt met deze zorg en diensten de eigenheid van deze cliƫnten. Dit gebeurt met aandacht voor hun talenten, en de mogelijkheid om die talenten te ontplooien.
Stichting De Trans Startpagina Facebook.
Tijdens deze dienst werden alle overleden bewoners van De Trans herdacht, met in het bijzonder de 13 bewoners die in 1971 omkwamen tijdens de grote brand op Mariƫncamp. Hiervoor is door de gemeente Aa en Hunze en De Trans een stilteplek ingericht in Nooitgedacht.
De Trans Inloggen op mijn leerportaal YouTube.
Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Een dag bij de Vuurtoren Duration: 705. De Trans 8152, views. Een dag bij de Vuurtoren 2 Duration: 705. De Trans 3172, views. Werken bij Vivium Zorggroep?
Aysist MedewerkerPortaal SDB Ayton.
Contact en Routebeschrijving. Het Aysist Medewerkerportaal biedt toegang tot planning, berichten, urensaldi en het dagrooster. Ongeacht plaats of tijd: de gegevens zijn altijd actueel. En naast het Medewerkerportaal op laptop of PC is er ook nog een app. Daarmee heeft je team het inzicht ook paraat op mobiele apparaten.
Aysist Startpagina.
Ons Medewerkportaal.
Dagcentrum de Beek. De Friese Wouden. De Goede Thuiszorg. De goede zorg. De Gouden Leeuw. De Grote Wiede. De Heeren van Zorg. De Jonge Ontdekker. De Loods Zorg. De Rode Loper. De Stek Care. De Vrolijke Zuster Thuiszorg. De Wijkzorg Meppel.
Stichting De Trans ontwikkelt en vernieuwt door Professioneel te Plannen DigitaleZorg.nl.
De Trans gaat voor de liefhebbers zoals Inge Meems het noemt, de volgende fase ook naar voren halen. Daarin zal ook de managementinformatie beschikbaar worden gesteld vanuit Aysist CapaciteitsPlan, in uren en euros. Dat geeft ons nog meer sturingsinformatie, want dan zien we direct of de geplande formatie in de pas loopt met de euros die binnenkomen.
Uw planning werkt in mijnrooster mijnrooster online plannen.
Onze biometrische module identificeert medewerkers met behulp van de finger scan in plaats van de pasjes en vaak verloren badges, password, of sleutels. Omdat medewerkers gevraagd wordt hun vinger te laten lezen ter identificatie, wordt fraude onmogelijk terwijl de accuratesse enorm toeneemt.

Contacteer ons