Zoeken naar de trans zwolle

 
de trans zwolle
 
Gemeentegids Zwolle Stichting De Trans.
Stichting De Trans. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Grote Brink 3, 9451 BP Rolde. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Voeg toe aan je mobiel. Zwolle Organisaties en verenigingen G Gehandicaptenzorg.
Stichting de trans Zwolle Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
In Zwolle zijn veel oude en monumentale bouwwerken bewaard gebleven. Hierdoor heeft Zwolle een oude stadskern binnen de grachten. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Zwolle, die ook te vinden zijn in de rubriek stichting de trans!
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Bij De Trans ontvangen mensen met een verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme en zorg en ondersteuning in hun thuissituatie, op school, in het werk of bij het wonen met als doel ze volledig deel te laten nemen aan de samenleving.
Stichting De Trans Startpagina Facebook.
Tijdens deze dienst werden alle overleden bewoners van De Trans herdacht, met in het bijzonder de 13 bewoners die in 1971 omkwamen tijdens de grote brand op Mariëncamp. Hiervoor is door de gemeente Aa en Hunze en De Trans een stilteplek ingericht in Nooitgedacht.
Ensemble Stichting BeMa Zwolle.
In Zwolle, in de nieuwbouwwijk Stadshagen, is op de hoek van de Frankhuizerallee en de Belvédèrelaan door Woningstichting SWZ in 2008 het appartmentengebouw Ensemble gerealiseerd, bestaande uit 40 zorggerelateerde woningen. In Ensemble komen twee verschillende doelgroepen bijeen. Hun overeenkomst is dat er ondersteuning nodig is bij zorg en welzijn. De stichting Be-Ma huurt 12 appartementen voor deelnemers met een stoornis in het autistisch spectrum. De zorg voor deze mensen wordt geregeld door De Trans.
ZorgpleinNoord.nl.
De Trans ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om te leven zoals zij dat willen. Samen met verwanten en overige betrokkenen maken we de ondersteuning persoonlijk, zodat plezier in het leven, wonen, werken, leren de best mogelijke kansen krijgt. Met onze ondersteuning streven we ernaar dat mensen op hun eigen manier het gewone leven kunnen ervaren en deelnemen aan de samenleving.
ZorgSelect.
De Trans divisie Zuid. 0591 67 91 00. De Trans, BE-MA Ensemble, te Zwolle. 0591 67 91 00. De Trans, Bema in Zwolle. De Trans, Centraal Kantoor in Rolde. Grote Brink 3. 0592 24 74 74. De Trans, in Zwolle.

Contacteer ons