Meer resultaten voor CLIP

 
CLIP
 
CLIP Uitgevers PRO.
CLIP incasseert de vergoedingen en verdeelt deze vervolgens periodiek onder de betreffende auteursrechthebbenden. Omdat de sectie CLIP een volledige andere doelgroep bedient dan de overige secties van Stichting PRO, is er een aparte website voor CLIP ingericht. Wilt u meer weten over CLIP en de beschikbare regelingen?
clip WikiWoordenboek.
Daarom vind ik de nieuwe campagne van het ministerie van Infrastructuur en Milieu zo slecht. In hun clip zie je een man in een auto op het ritme van reggaemuziek steeds naar de snelheidsmeter kijken en weer op de weg.
CLIP.
Integendeel, in de meeste gevallen kunnen daarover aanvullende afspraken worden gemaakt met de betreffende rechthebbenden. CLIP kan daarbij een bemiddelende rol spelen. CLIP incasseert de vergoedingen namens uitgevers en freelance journalisten die CLIP daartoe een volmacht geven en verdeelt deze vergoedingen meerdere keren per jaar.
Clip Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Clip of met Clip in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Clip inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Clip en verwijzingen daarnaartoe.
Video: OK Go maakt clip met 567 printers Bright.nl.
Dat is dit keer, met de clip voor het nummer Obsession, niet anders. De teller staat op YouTube al op ruim een miljoen views. In het verleden waren de bandleden onder meer te zien op loopbanden en met een grote kettingreactie.
Clip BV Home.
Zo worden er voornamelijk natuurlijke producten gebruikt en vindt de productie plaats in Europa, Clip BV heeft twee merken; Bunzlau Castle en Flora Castle beiden hebben een verschillende stijl en doelgroep maar zijn wel opgericht vanuit het Clip BV DNA.
clip Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: clip DE clip ES clip FR. Definities in het Engels: CLIP 35x. Vertalingen clip ENNL. een opdonder verkopen ww.;

Contacteer ons