Resultaten voor Trans

 
Trans
 
Synoniemen van trans; ander woord voor trans synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: boord, grens, kant, lijn, lijst, limbus, omboordsel, omtrek, strook, trans, zoom omgang zn.: galerij, omloop, trans omloop zn.: galerij, omgang, trans. woordverbanden van trans grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.:
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Bij De Trans ontvangen mensen met een verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme en zorg en ondersteuning in hun thuissituatie, op school, in het werk of bij het wonen met als doel ze volledig deel te laten nemen aan de samenleving.
Transmurale zorg Tijdschrift.
pdf-versie Tweets van @Transmuralezorg. Hieronder treft u het archief aan van het tijdschrift TranS. Klik op de cover om het tijdschrift online door te bladeren. Voor de complete PDF versie klikt u op de link onder het tijdschrift. Uw aanmelding is verstuurd.
Trans Utrecht Wikipedia.
Zuidelijke nieuwe bebouwing verrees in de Trans vanaf 1618 toen een deel van het abdijterrein werd verkaveld, waarbij ook de Korte Nieuwstraat is aangelegd. Gaandeweg werd in de Trans onder meer de sociëteit Sic Semper en een deel van de Universiteit Utrecht gevestigd.
Trans 13 definities Encyclo.
een omgang op de top van een toren Voorbeeld: De boogschutters stonden gereed op de trans. III trans bijv.naamw. scheikunde aan gene zijde van het cetrale atoom of de dubbele binding Voorbeeld: Deze dubbele binding is niet cis maar trans.
trans WikiWoordenboek.
De boogschutters stonden gereed op de trans. scheikunde aan gene zijde van het cetrale atoom of de dubbele binding. Deze dubbele binding is niet cis maar trans. Het woord trans staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
467 woorden die beginnen met trans Woorden.org woordenboek.
Hier vind je 467 woorden die beginnen met trans. Transsylvanische Alpen Transsylvanië. Transvaal Transvaals Transvaalse Transvaler Transvalers. trans trans-Alpijns trans-Alpijnse trans-Atlantisch trans-Atlantische trans-Europees trans-Europese. transactie transactiebasis transactiebedrag transactiebedragen transactiebeheer transactiekosten transactielogboek transactieoverzicht transactieprijs transactieprijzen transacties transactiesom transactiesysteem transactiesystemen transactieverwerking transactievolume transactievoorstel transactievoorstellen transactiewinst transactiewinsten transactionele transactiën transarctisch transatlantieker transatlantiekers.
Trans parochie Wikipedia.
Trans Parochie van Denemarken Situering. Leden Volkskerk 2007. Trans is een parochie van de Deense Volkskerk in de Deense gemeente Lemvig. De parochie maakt deel uit van het bisdom Viborg en telt 56 kerkleden op een bevolking van 62 2007.
Trans Frankrijk Wikipedia.
De oppervlakte van Trans bedraagt 152, km, de bevolkingsdichtheid is 163, inwoners per km. De onderstaande kaart toont de ligging van Trans Frankrijk met de belangrijkste infrastructuur en aangrenzende gemeenten. Onderstaande figuur toont het verloop van het inwonertal bron: INSEE-tellingen.

Contacteer ons