Resultaten voor trans link systems

 
trans link systems
 
Translink Trans Link Systems.
Bij langer dan een jaar verlopen kaarten kan dat alleen door de kaart op te sturen en door Translink te laten uitlezen. Van kaarten die korter dan een jaar zijn verlopen kan nu het saldo ook online of telefonisch teruggevraagd worden.
Trans Link Systems Wikipedia.
Hoofdkantoor nabij station Amersfoort. Trans Link Systems TLS is een Nederlands bedrijf dat is opgezet door de vijf grootste openbaar vervoerbedrijven en is uitgever van de OV-chipkaart. Het bedrijf is in 2001 opgericht als een joint venture door de vijf grootste openbaarvervoerbedrijven: Connexxion, GVB, HTM, NS en RET.
Trans Link Systems en VodafoneZiggo transformeren OV Computable.nl.
Deelnemers aan de pilot kregen op hun simkaart een virtuele ov-chipkaart geïnstalleerd die was gekoppeld aan de Vodafone Wallet-app. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Trans Link Systems en VodafoneZiggo te nomineren in de categorie Digital Transformation of the Year.
OV-chipkaart Voorwaarden.
Wie een OV-chipkaart aanvraagt gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden voor het gebruik van de OV-chipkaart. De volledige versie van deze voorwaarden kun je hier downloaden, bekijken of afdrukken: Algemene Voorwaarden OV-chipkaart pdf. Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle OV-chipkaarten die worden uitgegeven door Trans Link Systems B.V.
Klacht over Trans Link Systems? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Trans Link Systems in de categorie Betalingsdiensten. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en het oplospercentage van Trans Link Systems en de snelheid waarmee Trans Link Systems klachten in behandeling neemt en oplost.

Contacteer ons