Meer resultaten voor trans emmen

 
trans emmen
 
Stichting De Trans Startpagina Facebook.
25 januari om 303.: De Trans is vandaag ook aanwezig bij de Open Dag van het Drenthe College in Assen en Emmen. Doel is om nieuwe studenten enthousiast te maken voor de gehandicaptenzorg en om stagiaires te werven. Stichting De Trans.
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Bij De Trans ontvangen mensen met een verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme en zorg en ondersteuning in hun thuissituatie, op school, in het werk of bij het wonen met als doel ze volledig deel te laten nemen aan de samenleving.
De Trans Leeuwerikenveld in Emmen Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave De Trans Leeuwerikenveld Emmen. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over De Trans Leeuwerikenveld in Emmen. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven De Trans Leeuwerikenveld Emmen.
Vrachtwagendag Trans Emmen YouTube.
EMMEN De jaarlijkse vrachtwagendag in Emmen heeft zaterdagmiddag 128 truckers getrokken die met de cliƫnten van de Trans een rondrit maakten door de omgeving. De Trans, is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Diverse bergings en transportbedrijven namen belangeloos deel aan deze dag die jaarlijks wordt gehouden.
De Trans Leeuwerikenveld Emmen.
Stichting De Trans, gelegen aan de Verlengde Spoorstraat 15 A in Emmen gemeente Emmen. De Trans locatie Zuidlaarderbrink 55, gelegen aan de Zuidlaarderbrink 55 in Emmen gemeente Emmen. De Trans locatie Zuidlaarderbrink 35, gelegen aan de Zuidlaarderbrink 35 in Emmen gemeente Emmen.
ZorgpleinNoord.nl.
Begeleider Denk jij vanuit mogelijkheden? Organisatie: De Trans. Uren: Gemiddeld 29 uur per week. Functie-informatie Als begeleider wordt je ingezet binnen verschillende locaties in Emmen en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliƫnten met een intensieve begeleidingsvraag in hun dagelijks leven.

Contacteer ons