Resultaten voor trans nooitgedacht

 
trans nooitgedacht
 
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Bij De Trans ontvangen mensen met een verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme en zorg en ondersteuning in hun thuissituatie, op school, in het werk of bij het wonen met als doel ze volledig deel te laten nemen aan de samenleving.
De Trans Nooitgedacht.
Zoeken naar: Zoeken Eigen foto De Trans Nooitgedacht met open huis. Artikel is geplaatst door Albert-Jan Garama op 08-05-2017 1132: 03-05-2017 1136.: NOOITGEDACHT Ook zo nieuwsgierig naar hoe het nieuwe centrum van De Trans in Nooitgedacht er nu uit ziet?
Centrum voor dagbesteding Nooitgedacht De Trans.
Voor familie en betrokkenen. Spoed voor Jeugd in Drenthe. Wet en regelgeving. Stichting Vrienden van De Trans. Klacht en suggestie. Voor gemeenten en verwijzers. Contactpersoon per gemeente/regio. A A A. U bent hier.: Centrum voor dagbesteding Nooitgedacht. Geplaatst op: 20-7-2016.
dagactiviteiten centrum De Trans Nooitgedacht Hans Vesseur.
De Trans in Rolde biedt volwassenen en kinderen met een handicap op allerlei manieren hulp. Dat loopt van 24 uurs zorg binnen een woongroep tot ondersteuning thuis. In Nooitgedacht staat het voormalige hoofdgebouw van deze organisatie, een functie die inmiddels is verhuisd naar Rolde.
De Trans, locatie Nooitgedacht 137937 Netwerk ZON.:
Home Student / Leerling Ik wil me oriënteren Chronisch zieken Instellingen De Trans, locatie Nooitgedacht 137937 De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, hoofdkantoor 31447. Zielstraweg 2 9713 GX Groningen tel.
Stichting de trans Nooitgedacht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het Groningse Nooitgedacht ligt aan de voet van een zeedijk in open landschap en het Drentse Nooitgedacht was oorspronkelijk moerasachtig heideveld. Met telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Nooitgedacht, die ook te vinden zijn in de rubriek stichting de trans.
Over Nooitgedacht Nooitgedacht Rolde.
In Nooitgedacht heeft De Trans woningen die volgens de meest moderne technieken voor het optimaal begeleiden van mensen zijn ingericht. Ook biedt De Trans hier diverse vormen van dagbesteding zoals werken in de drukkerij, de groenvoorziening, het restaurant in verband met de bouw tijdelijk gesloten en de houtwerkplaats.
ZorgpleinNoord.nl.
Begeleider Tussen de regels door lezer gezocht! Organisatie: De Trans. Uren: Gemiddeld 29 uur per week. Functie-informatie Als begeleider wordt je ingezet binnen verschillende locaties in Nooitgedacht en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten met een intensieve begeleidingsvraag in hun dagelijks leven.
Stichting De Trans Startpagina Facebook.
Tijdens deze dienst werden alle overleden bewoners van De Trans herdacht, met in het bijzonder de 13 bewoners die in 1971 omkwamen tijdens de grote brand op Mariëncamp. Hiervoor is door de gemeente Aa en Hunze en De Trans een stilteplek ingericht in Nooitgedacht.
De Trans Hoofdgebouw Nooitgedacht.
De Trans Vlag 9A 9B 9C Struiklaan 1 5, 9449 PT Nooitgedacht. De Trans Vlag 12 Stroetenweg 31 33, 9449 PD Nooitgedacht. De Trans Vlag 11A 11B 11C Boslaan 2 6, 9449 PS Nooitgedacht. De Trans Vlag 14 Sint Josephlaan 8, 9449 PL Nooitgedacht.

Contacteer ons