Op zoek naar trans rolde?

 
trans rolde
 
Stichting De Trans Gehandicaptenzorg en begeleiding.
Op eigen kracht, omringd door hun omgeving en waar nodig met ondersteuning op maat door professionele, betrokken begeleiders. Stichting de Trans: met gehandicaptenzorg actief in Drenthe, Overijssel en Groningen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rolde, midden in de provincie Drenthe.
ZorgpleinNoord.nl.
Grote Brink 3. 9451 BP Rolde. De Trans ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om te leven zoals zij dat willen. Samen met verwanten en overige betrokkenen maken we de ondersteuning persoonlijk, zodat plezier in het leven, wonen, werken, leren de best mogelijke kansen krijgt.
De Trans in Rolde De Telefoongids.
De Trans in Rolde. Grote Brink 3, 9451BP, Rolde. Beoordeel dit bedrijf. 0592-247474 Toon nummer. Foto / Video 11. Geen openingstijden beschikbaar. Voeg hier uw openingstijden toe. De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis ASS.
Stichting De Trans Startpagina Facebook.
Organisatie Medisch bedrijf. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. De Trans in beweging. Organisaties in Rolde. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Rolde Stichting De Trans. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Stichting de trans Nooitgedacht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Stichting de trans in Nooitgedacht resultaten 1 20 getoond van 108. Bent u bedrijfseigenaar? Vul gratis uw gegevens aan. De Trans Kinderboerderij. De Trans Hoofdgebouw. De Trans Technischedienst. De Trans Tuingroep. De Trans Linde. De Trans Germondyhoeve. Stroetenweg 22 24.
De Trans, locatie Nooitgedacht 137937 Netwerk ZON.:
Home Student / Leerling Ik wil me oriënteren Chronisch zieken Instellingen De Trans, locatie Nooitgedacht 137937 De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, locatie Nooitgedacht 137937. De Trans, hoofdkantoor 31447. Zielstraweg 2 9713 GX Groningen tel.
Over Nooitgedacht Nooitgedacht Rolde.
En dat op maar vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. Kinderboerderij en speeltuin. Midden in de wijk ligt een kinderboerderij met geiten, konijnen, een ezel en varkens. Bewoners van De Trans verzorgen de dieren als een vorm van dagbesteding.
De Trans Rolde.
De Trans Rolde. De Trans Rolde. Instelling voor verstandelijk gehandicapten. Adres Grote Brink 3. 9451 BP Rolde. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over De Trans te Rolde te plaatsen.:

Contacteer ons