Het verblijf tijdens uw haartransplantatie in Istanbul

Dag 1:

U wordt met een taxi afgehaald van het vliegveld en naar uw hotel gebracht.

Afhankelijk van de tijd van aankomst kunt u op dezelfde dag bijvoorbeeld nog een bezoek brengen aan de oude stad.

Het hotelpersoneel verschaft u graag de nodige toeristische informatie.

Dag 2:

U wordt tijdens het ontbijt verwelkomt door onze Nederlandstalige gastvrouw en zij gaat met u mee naar de kliniek.

Daar wordt bloed afgenomen voor de PRP behandeling, het te transplanteren gebied afgetekend en de hoofdhuid geschoren. Vervolgens wordt uw hoofdhuid verdoofd en worden de te transplanteren haarwortels losgemaakt, verwijderd en tijdelijk in een speciale vloeistof bewaard. Hierna krijgt u een lunch aangeboden en wordt er daarna verder gegaan met de PRP behandeling, het openen van de kanaaltjes en het terugplaatsen van de geëxtraheerde haarwortels in die kanaaltjes.

Als de behandeling klaar is, na ongeveer 5 tot 8 uur, wordt u weer naar uw hotel teruggebracht en krijgt u uw medicatie, lotion, shampoo, nabehandelingsinstructies en garantiecertificaat mee.

Onze gastvrouw geeft u nog het nodige advies voor de 1ste nacht en het hotelpersoneel is op de hoogte van uw omstandigheden en houdt rekening met uw specifieke wensen.

Dag 3:

Onze gastvrouw komt uw verband verwijderen en eventueel verdere nazorg doen en als u wenst kunt u Istanbul verder verkennen of in het hotel uitrusten tijdens uw verblijf.

Dag 4:

Het behandelde gebied wordt door onze gastvrouw gewassen en de laatste controles worden uitgevoerd. Nadat u duidelijk is uitgelegd hoe u thuis verder gaat met de nazorg, wordt u weer naar het vliegveld gebracht.

Voor de haartransplantatiebehandeling is een verblijf van 3 nachten en 4 dagen voldoende. Uiteraard kunt u een paar dagen eerder naar Istanbul komen om nog voor de behandeling van deze mooie stad te genieten. Ook is het mogelijk om na de behandeling een paar dagen langer te blijven.

Profiteer van een optimale haartransplantatie in Turkije en vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan.
Stuur ons enkele duidelijke foto’s en binnen een paar dagen heeft u een prijsopgave!